Projectes LaceNet

Política de privacitat

Des de l'Equip Lacenet volem oferir una experiència de navegació i un servei segur i de confiança. Per això, hem implementat la present Política de Privacitat, que compleix amb els paràmetres i mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, recollides al Reglament Europeu 679/2016, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de dades de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i de lliure circulació d’aquestes dades. Tot plegat amb l’objectiu de garantir la teva privacitat i ser transparents en l’ús de les teves dades.

 1. Qui és el titular d’aquesta pàgina web i responsable d’aquesta Política de Privacitat?

El titular d’aquesta pàgina web i responsable de les teves dades és:

L'Equip Lacenet

Passeig Anselm Clavé, 19 baixos

08262 Callús

CIF:G-62660923

Correu electrònic: lacenet@lacenet.org

2. Com hem obtingut les vostres dades?

Si ets un centre educatiu, professor, professora o has participat en alguna de les nostres activitats, formacions, sessions informatives o iniciativa, és probable que tinguem les teves dades.

 

3. En quins apartats de la nostra pàgina web recollim dades?

3.1.  A través del formulari d'inscripció: http://www.lacenet.org/insc_lacenet/formu_alta_centres.htm

3.2 A través del nostre correu electrònic corporatiu: lacenet@lacenet.org , projecteslacenet@gmail.com  pots escriure'ns i/o requerir la informació que consideris necessària per aclarir els dubtes relacionats amb la nostra entitat, propostes, serveis o qualsevol aspecte relacionat amb la nostra activitat.

3.3.  A través de les inscripcions a activitats, esdeveniments o formacions organitzades per l'Equip Lacenet o la utilització d'eines de suport. 

3.4.  A través de les xarxes socials

4. Quines dades recollim?

Les dades que recollim són aquelles necessàries per mantenir una relació amb els usuaris vinculats a l'Equip Lacenet o amb aquelles persones i entitats que han manifestat de forma activa el seu interès i voluntat de mantenir-se informades de la nostra activitat.

 

5. Quin és l’objectiu de la recollida de dades?

La finalitat de la recollida de dades és la de mantenir un contacte directe i personalitzat amb escoles, mestres i persones o entitats relacionades o interessades en el món de la telemàtica educativa.

Mitjançant aquest contacte directe i personalitzat l'Equip LaceNet posa en pràctica la seva activitat consistent a agrupar, coordinar i gestionar les activitats relacionades amb els projectes telemàtics que impulsa. El nostre dia a dia consisteix a promoure la cooperació i coordinació entre professors i centres educatius, així com dinamitzar un espai d’intercooperació i intercanvi de coneixements.

 

6. Per quin motiu podem tractar les vostres dades personals?

El tractament de les vostres dades personals permet garantir la vostra relació amb l'Equip Lacenet com a persona que sol·licita informació o participa en activitats organitzades pel nostre Equip. L’enviament d’informació sobre activitats, campanyes o iniciatives de l’entitat respon a un interès legítim de la nostra entitat i està autoritzat per la normativa vigent.

 

7. Ús de les dades personals i ús de les dades per a finalitats comercials

L'Equip Lacenet comunica als seus Usuaris que les dades personals que ens facilitin seran tractades per a les finalitats previstes a continuació:

7.1. Atendre i resoldre les sol·licituds o dubtes requerides dels Usuaris

7.2. Procedir al suport en el tràmit d’incorporació com a participant en els projectes LaceNet.

7.3. Informar de novetats o notícies relacionades amb l'Equip Lacenet mitjançant correu electrònic, postal, telèfon o missatgeria instantània.

7.4. Enviar informació que es consideri que pugui ser d'interès dels usuaris, relacionada amb esdeveniments, estudis o activitats de l'Equip Lacenet

7.5. Els usuaris poden oposar-se a rebre aquest tipus de comunicacions ara o en qualsevol moment, escrivint a lacenet@lacenet.org

 

8. Compartir informació amb tercers

La informació facilitada pels usuaris s'utilitza per a enviar informació relacionada amb l'activitat de l'Equip Lacenet i no es renvia ni comparteix amb tercers.

 

9. Consentiment inequívoc per al tractament de les seves dades

9.1. Consentiment de les persones físiques

En compliment del que exigeix el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 i atenent al que estableixen les nostres polítiques internes, cada vegada que l’usuari ens faci arribar o enviï dades personals haurà de donar el seu consentiment exprés fent clic a la casella que apareix a la part inferior de cada formulari on es recullen les seves dades.

També, quan ens escrigui a algun dels nostres correus electrònics de contacte o bé a qualsevol altre habilitat per a funcionalitats concretes dins la pàgina web, estarà acceptant expressament que puguem demanar les seves dades per la finalitat o petició que ens hagi indicat.

Amb aquesta (s) acció (és), ens està manifestant de forma lliure i inequívoca que està d'acord amb que l'Equip Lacenet, tracti les seves dades segons les finalitats esmentades en els apartats anteriors.

L'Usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’entitat són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

L'acceptació de l'Usuari de que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això d'acord amb el que disposa la legislació vigent.

 

10. Sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i oblit

El Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 ha implementat una sèrie de garanties jurídiques que permeten a l'usuari exercir els seus drets i accions relacionats amb el tractament de les seves dades.

L'Equip LaceNet ofereix la garantia legal de l’aplicació d’aquests drets pel que, els usuaris, en qualsevol moment i/o quan així ho consideri convenient, podran fer ús dels seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i oblit escrivint al correu electrònic de contacte i domicili indicats al capdamunt, és a dir, al correu: lacenet@lacenet.org indicant de manera expressa la petició que desitja realitzar: accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat o oblit.

No obstant això, és important que com a Usuari tingui en compte que la informació que ja hagi compartit amb altres usuaris per altres vies podria continuar essent visible i que l’entitat s'exonera de tota responsabilitat en relació amb l'eliminació d'aquesta informació.

De la mateixa manera, l'Equip Lacenet no controla el sistema de renovació dels mecanismes de recerca de tercers, podent contenir-se en aquests mecanismes certa informació del perfil públic que ja hagi estat cancel·lada per l'entitat però que encara consti en Internet per la redifusió de la mateixa, i en aquest cas, recomanem es dirigeixi als responsables d'aquestes plataformes per sol·licitar la cancel·lació o l'exercici d'un dret a l'oblit.

 

11.  Política a les xarxes socials

L'Equip LaceNet disposa d'un perfil corporatiu a les xarxes socials Facebook, Twitter i Youtube.

Així, en virtut del que disposa el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, l'entitat és "Responsable del tractament de les seves dades" amb motiu de l'existència d'aquests perfils a les xarxes socials i el fet que ens segueixi i el puguem seguir, també.

Això significa que, si decideix incorporar el seu perfil corporatiu com a seguidor o donant un "Like" o un "M'agrada" als nostres continguts o perfils, accepta la present política, on li expliquem els seus drets i sobre com fem servir les seves dades.

En qualitat de responsable del tractament de les seves dades, garantim la confidencialitat en el tractament i el compliment dels seus drets, tot sempre sota els efectes del Reglament abans esmentat.

D'altra banda, l'informem que utilitzarem aquestes xarxes socials per anunciar les notícies o informació rellevants relacionades amb els projectes que realitzem, activitats que organitza l'Equip Lacenet o entitats on participem. Emprant les funcionalitats d'aquestes plataformes, és possible que al seu mur o perfil, vegi publicades notícies amb aquest tipus d'informació.

 

12. Política de galetes "cookies"

Les galetes constitueixen procediments automàtics de recollida d'informació relativa a les preferències determinades per un usuari d'internet durant la teva visita a un determinat web amb la finalitat de reconèixer-te com a usuari recurrent, personalitzar-ne l'ús i facilitar una navegació més ràpida. 

12.1 Galetes pròpies utilitzades en aquest lloc web

Galetes tècniques

Les galetes tècniques són essencials i necessàries perquè el web funcioni correctament i per usar les diverses opcions i serveis que ofereix.

NOM

TIPUS

FINALITAT

PHPSESSID

Sessió 

Aquesta galeta s'utilitza per guardar les dades de la sessió de l'usuari. És essencial pel funcionament del web.

12.2 Galetes de tercers utilitzades en aquest lloc web

Galetes analítiques

El nostre lloc web utilitza galetes de Google Analytics. La informació que recullen aquestes galetes és transferida i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units, d'acord amb les seves pràctiques de privacitat. Per a més informació de les pràctiques de privadesa de Google i com s'apliquen a Google Analytics visiteu: Política de Privadesa de Google Analytics

12.3 Com controlar i eliminar les galetes

La majoria dels navegadors web accepten galetes, però podeu canviar la configuració del navegador web perquè rebutgi noves galetes, desactivi les que ja existeixen o bé que us comuniqui quan algú us envia una nova galeta al vostre dispositiu. Per canviar la configuració seguiu les instruccions que us proporciona cada navegador:

 • Internet Explorer: Eines > Opcions d'internet > Privadesa
  O bé fes clic aquí per a més informació.
 • Firefox: Eines > Opcions > Privadesa > Historial > Paràmetres personalitzats.
  O bé fes clic aquí per a més informació.
 • Chrome: Configuració > Mostra la configuració avançada > Privadesa > Configuració del contingut.
  O bé fes clic aquí per a més informació.
 • Safari: Preferències > Seguretat.
  O bé fes clic aquí per a més informació.
 • Opera: Configuració.
  O bé fes clic aquí per a més informació.

Bloquejar l'ús de les galetes en la vostra navegació pot fer que alguns serveis o característiques del lloc web no estiguin disponibles.

13. Modificació de la present Política de Privadesa

L'Equip Lacenet es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a futures novetats legislatives o jurisprudencials, així com per a futurs usos que pogués realitzar de les dades personals dels Usuaris de la pàgina web.

En cas que aquesta modificació afectés pel que fa al tractament de les seves dades, per exemple, perquè es pretén realitzar algun tractament addicional dels mateixos, no informat prèviament, procediríem a notificar-li d’aquesta realitat perquè indiqui la seva conformitat o disconformitat.

Es recomana a l'Usuari, en tot cas, que procedeixi a la lectura de la Política de Privadesa de la nostra pàgina web cada vegada que hi accedeixi.