Aquestes són les presentacions de les escoles que participen en el projecte:
Escriure la vostra presentació

Centre
Presentació

Eustaqui

Jo sóc l’Eustaqui, i tinc... bé, tinc força anys. La Mina, el llapis màgic, la Klissa, la meva càmera, i jo, vivim en una masia del Bages, però des del nostre ordinador ens posem en contacte amb nens i nenes d’arreu del món. Ens agraden molt els jocs de paraules, les històries i sobretot les endevinalles! També ens agrada conèixer coses noves, gent divertida...i xalem de valent amb les noves tecnologies!
Escola Serra i Hunter....(Telèfon)

Hola!

Som els nens i nenes de 2n B de l'escola Serra i Hunter de Manresa. El nom de la nostra classe és Telèfon i som 17 nens i nenes, 9 nenes i 8 nens. La nostra mestra es diu Glòria.

Aquest any estem treballant els invents com a eix temàtic de l'escola per això ens diem la classe del telèfon.

Ens agrada les mates, educació física, català, dibuixar, treballar per racons i en equips. També ens agrada molt jugar als legos, al pati, anar d'excursió,...

Tenim moltes ganes de fer el conte i de que us agradi.

Una forta abraçada i fins aviat! 
Modificar Esborrar
Escola Serra i Hunter....(Tablets)

Hola,

Som la classe de 2nA de l’Escola Serra i Hunter de Manresa. Ens diem la classe de les Tablets.  Aquest curs fem el projecte dels invents a tota l’escola. Som 17 , 12 nens i 5 nenes. Tenim molts amics i ens agrada ajudar als companys i cuidar el planeta.  Som molt xerraires. La nostra tutora es diu Dolors.  Ens agrada anar a l’escola i fer moltes coses: dibuixar, jugar amb  legos i amb plastilina, cantar, anar al pati, fer racons, anar d’excursió, fer cal·ligrafia, anar a informàtica, fer matemàtiques, llegir contes,  fer educació física i anglès...

Desitgem compartir uns contes ben divertits amb tots vosaltres.

Adéu! Molts petons i fins aviat!
Modificar Esborrar
Escola Pompeu Fabra Salt....(Garbí)

Hola nens i nenes,

 

som la classe Garbí de l'escola Pompeu Fabra de Salt.

Som 28 alumnes de 2n, 11 nenes i 17 nens i estem contents i contentes de poder compartir amb vosaltres la nostra imaginació.

Som en Lluís, en Pol, l'Aleix, en Nil, la Bruna, en Surkhab, la Irene, la Clara, la Sara, en Martí, la Nerea, l'Àlex, en Dennis, en Cesc, en Bernat, la Laura, en Mamadou, la Melanie, en Biel, l'Íker, la Berta, en Yuhao, la Martina, l'Andreu, en Pau, la Zoe, l'Oriol, la Queralt i la nostra mestra que es diu Marta.

La nostra escola no és gaire gran però hi ha classes des de P3 fins a 4t d'ESO.

Som un grup molt xerraire i ens agrada molt escoltar cançons. Sovint, a cada canvi de matèria, la nostra mestra ens en deixa triar una! Tot i que som molts i moltes entre tots formem una pinya!

Estem treballant l'artista Andy Warhol i fem uns dibuixos molt bonics.

Ens agrada molt treballar per projectes i aquest segon trimestre investigarem sobre els animals marins.

També ens agrada sortir a fer excursions.

Estem nerviosos i nervioses de participar amb vosaltres en aquest projecte i segur que ens ho passarem genial!

 

Una forta abraçada i fins aviat!

 
Modificar Esborrar
Escola Montserrat....(La Sínia de Massats)

Hola nens i nenes!

La nostra classe es diu la Sínia del Masats perquè estem estudiant els diferents llocs del poble de Sant Salvador de Guardiola.

Som de 2n i a la classe som 23: 12 nenes i 11 nens. La nostra tutora es diu Sabina.

Ens encanten els animals i la natura, conèixer coses noves, fer medi, fer els bits i estar amb la mestra. A alguns els agrada molt educació física, a d'altres matemàtiques i a d'altres música, plàstica o anglès. No ens agrada contaminar.

Som molt xerraires, bromistes i esverats i a vegades plorem i cridem massa. Però en el fons som bons nens i nenes.

Ara estem estudiant les plantes i cadascú ha plantat una llavor. A veure si creixen!

Tenim moltes ganes de començar a treballar els contes i tambe ens agradaria conèixer a l'Eustaqui en persona i a totes les escoles que participen.

Fins aviat,

La Sínia del Masats.
Modificar Esborrar
Escola Mare de Déu de Montserrat....(Merlí l'Encantador)

Hola, som Merlí l' Encantador!

Som els nens i nenes de l’escola Mare de Déu de Montserrat, de Súria.

El nom de la nostra classe és Els Merlins, perquè som màgics i amb molta xispa! Aquest any a l'escola treballem els contes.

Som 17 nens i nenes (9 nens i 8 nenes), amb la nostra mestra Eva, som 18. Els nostres noms són Ariadna, Miquel, Emma, Omar, Sira, Jason, Ainara, Noa, Jan, Ot, Maissa, Nerina, Quim, Adam, Unai, Nayara i Hamza.

Ens agrada molt l’educació física, música, ambients, català, mates, castellà, ordinadors,  tallers, anglès, jugar a futbol, sortir al pati, jugar a Lego... i sobretot, el 7 i mig!

Tenim moltes ganes de fer aquest projecte amb tots vosaltres.

Fins aviat!
Modificar Esborrar
Escola Sant Ignasi....(Cereals)

Hola Eustaqui!

 

Som els nens i nenes de 2nB de l’escola Sant Ignasi de Manresa. La nostra clase es diu “els cereals” i hi ha 14 nenes i 11 nens.

 

Ens agrada molt investigar coses interessants. També ens agrada jugar i divertir-nos, cantar i ballar, fer sumes i restes, educació física i llegir contes.

 

Tenim moltes ganes d’inventar contes, d’aprendre a escriure’n i de llegir-ne.

 

Fins aviat,

                                                                                                                                   Els cereals

 
Modificar Esborrar
Escola Sant Ignasi....(Els làctics)

Hola Eustaqui!

Som la classe de 2n A de l'escola Sant Ignasi de Manresa. Ens diem “Intolerants  als làctics” perquè  aquest curs a la nostra escola treballem  els menjars. Aquest curs som 24 nens a la classe perquè alguns dels nostres companys del curs passat han marxat però han vingut altres de nous.

A 2n ja som més grans i ens agrada fer espais de matemàtiques i català. Aquest curs hem començat a aprendre a jugar a escacs. També fem una activitat de Padrins de lectura amb els alumnes de 2n d’ESO de l’ institut Lluís de Peguera i estem molt contents. Cada dia fem Lotus per relaxar-nos  i estar més tranquils per treballar. A finals de gener anirem d’excursió a la fàbrica Pasqual per saber-ne més coses sobre la llet.

Tenim moltes ganes d’inventar-nos contes  i de  llegir els contes de les altres escoles.

Adéu i fins aviat a tots!

Una abraçada.

Els intolerants als làctics
Modificar Esborrar
Escola Joventut....(Aneto)

Hola!!!

Som els nens i les nenes de segon de la classe de l' Aneto, que és la muntanya més alta dels Pirineus. Aquest any a la nostra escola estudiem les muntanyes, ja ho veieu.

A la classe som 18 nens i nenes, 11 nens i 7 nenes i si comptem la nostra mestra Laura, som 19. 

Ens agrada molt jugar a tot, per exemple: a fútbol, als escacs, al lego, a bàsquet,...també ens agrada molt dibuixar i pintar i, atenció, ens encanta fer papiroflexia i ens inventem coses amb paper. 

Ens encanta l'educació física, la informàtica, les mates, el coneixement del medi, la música i cantar, els ambients i la plàstica. Vaja ens agrada quasibé tot!

Estem contents i contentes de fer aquest projecte amb vosaltres. I ara, per acabar, escriurem tots els nostres noms: David, Clara, Eduard, dos Arnaus, Lis, Debi, Nora, Joel, Cristian, Adam, Geda, Piero, Ian, Aleix, Abril, Iris i Martí.

 

Adeu i fins aviat!!!
Modificar Esborrar
Escola Ametllers....(Els lleons marins)

 

Hola,

Som els nens i nenes de 2n A de l'escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada. Ens diem Lleons Marins. A la classe som 25 - 10 nenes i 15 nens.

Ens agrada molt jugar al pati i fer nous amics, però també ens agrada fer espais, educació física, racons de Llengua, racons de Mates, Medi, ...

Segur que ens ho passarem molt bé treballant els contes!!

Fins aviat!!

 
Modificar Esborrar
Escola Ametllers....(Els taurons)

Hola

som la classe dels taurons de 2n. B de l'escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada.

Som 10 nenes i 15 nens i ens agrada molt jugar, fer matemàtiques, educació física i plàstica.

Aquest any estem estudiant ELS ANIMALS i tenim la classe decorada amb els nostres dibuixos.

Tenim moltes ganes d'aprendre a fer contes amb els nens i nenes de les altres escoles. Esperem que tots i totes ens ho passem molt bé.

A reveure!
Modificar Esborrar
Escola Barnola....(Els esquirols)

Hola, som la classe dels esquirols  de segon de l'escola Barnola d'Avinyó. Som 17 nens en total i amb la mestra 18.

Estem treballant els nius dels ocells i hem fet una maqueta amb fang i troncs.

Estem preparats per llegir molts contes.

Fins aviat!
Modificar Esborrar
Escola Torres Amat....(SEGON B)

Hola!!!

Som la classe dels Joncs. Som  22 i comptant la nostra mestra Fina, 23.Som molt esportistes, treballadors i també ens agrada molt jugar i fer manualitats.A la nostra classe hi ha nens i nenes amb famílies de diferents països: del Marroc, de Kosovo, de Romania, d’Anglaterra i de Venezuela. Tot i que som una miqueta “trastos”, com podeu veure a la fotografia, som uns angelets...Esperem passar-nos-ho molt bé escrivint i llegint tots els contes!!!

Molts petons per tots i per totes!!!

 
Modificar Esborrar
Escola Torres Amat....(SEGON A)

Hola a tothom!
Sabeu qui som ? 
Som els nens i nenes de 2n A de l’ escola Torres Amat de Sallent. Aquest curs aprendrem moltes coses sobre el riu Llobregat perquè a l’escola fem aquest projecte. La nostra classe és la dels pollancres i juntament amb la resta de classes del cicle tenim nom d’arbres de ribera.
Som una classe molt divertida i xerraire, ens agrada jugar, fer plàstica, llegir contes, històries,... , per això estem molt contents de participar en aquest projecte.
Tenim moltes ganes d’escriure contes i compartir-los  amb tots vosaltres.
Una abraçada i fins aviat!
 
Modificar Esborrar
Escola Joncadella....(Els taurons)

Hola! som la classe dels taurons de segon B, de l’escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada. Som 12 nenes i 10 nens i la nostra mestra és l´Anna. Aquest any el tema que treballem a l’escola és la BIODIVERSITAT i nosaltres hem volgut aprendre moltes coses dels taurons.

Ens agrada fer activitats que ens ensenyin, però també que ens diverteixin. Ens agraden molt els contes, llegir-los, escoltar-los i també inventar-los. Així que segur que ens ho passarem molt bé amb aquesta activitat de contes de 3 en 3.

Fins aviat!

 
Modificar Esborrar
Escola Vedruna-Sallent....(Va de pirates)

Hola a tothom,

som els nens i nenes de 2n de l'escola Vedruna de Sallent. El nom de la classe és: Va de pirates!!! la nostra tutora és la Teresa, estem molt contents que sigui la nostra tutora. A la classe som 21 nens i nenes ( 10 nens i 11 nenes ), la Teresa i tots els professors ens diuen que som una classe molt xerraire, però quan és hora de posar-nos a treballar ho fem sense rondinar gaire.

Ens agrada molt anar a l'escola, ens ho passem molt bé, per què estem descobrint, i aprenem moltes coses interessants. Però una de les hores més divertides i que ens agraden més, és l'hora d'informàtica, sempre se'ns fa curta, ens agradaria que durés més.

Tenim moltes ganes de començar aquest projecte.

Fins aviat

 
Modificar Esborrar
Escola Joncadella....(Flamencs)

Hola, som els flamencs, classe de segon A , de l'escola pública Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada. Som 21 nens, 11 nenes i 10 nens, la nostra mestra és la Rosa. Ens diem així perquè aquest any el tema d'escola és la BIODIVERSITAT.

Ens agrada aprendre moltes coses però també divertir-nos moooolt. Tenim ganes d'aprendre a fer contes interessants  i també de gaudir de la lectura de tooots els contes de 3 en 3.

Fins aviat!
Modificar Esborrar